We zijn gespecialiseerd op het gebied van bodemanalyse. We maken gebruik van ons eigen laboratorium gevestigd in het bos in Groesbeek.

Een bodemanalyse van ons resulteert in meer dan alleen een lijst aan voedingsstoffen. Wij houden namelijk rekening met veel meer. En hierin zijn wij uniek.

Door naar de bodem te kijken en die goed te behandelen zijn planten en bomen sterker en daardoor heb je er ook minder omkijken naar.

Onze bodemanalyse geeft inzicht in de potentie van de bodem en laat zien welke biologische, fysische en chemische processen zich in de bodem afspelen. Wij kijken dus op een holistische manier naar de bodem. Daardoor kan er beter op de natuurlijke processen worden aangesloten en kostenefficiënt worden gewerkt.

Het laboratorium de Biogeoloog bestaat al meer dan 10 jaar. We hebben inmiddels veel klanten kunnen helpen met alles wat te maken heeft met het ontwikkelen en beheren van groen. Je kunt denken aan groenbeheer binnen de gemeente, sportvelden, akkerbouw, bomenteelt, natuurweides, projectontwikkelaars en onderzoekstoepassingen.

Ook hebben we inmiddels een waardevol netwerk opgebouwd en werken we met verschillende partners samen.

Contact

Voor meer informatie over hoe wij werken is een afspraak maken het beste. Zo kunnen wij goed aansluiten en kunnen we samen werken aan een duurzame relatie.

  • Tel: 085 - 208 8482
  • Mail: contact@debiogeoloog.nl

We zijn onze website aan het vernieuwen. Binnenkort komen hier ook casussen te staan.